Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Sabbatical?

Το έχουμε ξαναπει και το γνωρίζουμε πολύ καλά. Τα (μεγάλα και μικρά) αφεντικά έχουν απεριόριστο θράσσος και κυνισμό ο οποίος ξεδιπλώνεται όλο και πιο δυνατός όσο θεωρούν ότι τα χέρια τους είναι λυμμένα και μπορούν ασύδοτα και - κυρίως -  χωρίς αντίδραση να παίζουν με τις ζωές μας. Ένα τέτοιο παράδειγμα κυνισμού θα παραθέσουμε παρακάτω. Πρόκειται για mail που στάλθηκε στο προσωπικό της τράπεζας Πειραιώς ενημερώνοντάς το πόσο "τυχερό" είναι που εργάζεται εκεί. Εμείς να σημειώσουμε μόνο πως όσοι/ες αρνούνται το προσφερόμενο "ευεργέτημα" οδεύουν προς τις ουρές του ΟΑΕΔ...   



ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ                           Αθήνα, 19.11.2010

Προς: Όλο το Ανθρώπινο Δυναμικό του Ομίλου

       Θέμα: Πρόγραμμα Χρηματοδότησης Μακροχρόνιας Άδειας «Sabbatical» 
  • Νιώθετε την ανάγκη να δώσετε περισσότερο χρόνο στα παιδιά σας;
  • Χρειάζεται να σταθείτε δίπλα στους ηλικιωμένους γονείς σας;          
  • Θέλετε να αφιερώσετε χρόνο στη μετεκπαίδευσή σας;                  
  • Χρειάζεστε χρόνο να καλύψετε άλλες προσωπικές σας ανάγκες;
  • Θέλετε να ανανεωθείτε και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας;
Η Τράπεζα Πειραιώς, αγκαλιάζει τις ανάγκες σας, δημιουργώντας το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα «Χρηματοδότησης Μακροχρόνιας Άδειας Sabbatical», που σας παρέχει την δυνατότητα να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις. 
 Διατηρώντας έως και το 50% του μισθού σας, τα προνόμια που ήδη έχετε κι εξασφαλίζοντας την επιστροφή σας στην Τράπεζα ή την Εταιρεία σας, μπορείτε να επιλέξετε να απέχετε από την εργασία σας για διάστημα από 1 έως και 3 έτη.